Pontiki

BESTELLEN

Fijn dat u via de webshop van Pontiki wilt bestellen. U kunt uw bestelling plaatsen in de winkelwagen en de bestelling afronden. Het is mogelijk om zonder account, dus met een gastenaccount, te bestellen. Het is echter handiger om uw gegevens in een account op te slaan waardoor u steeds oude bestellingen kunt bekijken etc. U kunt dan ook een velanglijstje aanmaken.

Onze webshop is een uit de hand gelopen liefhebberij. Maar we willen toch er voor elke klant zijn op een serieuze en vertrouwde manier. De webshop ziet er professioneel uit maar er ontbreekt 1 ding. Wij kunnen helaas niet vooraf calculeren wat de verzendkosten zullen. zijn. Dit omdat bij een gedifferentieerde bestelling (10 flessen wijn van 4 soorten in 1 doos) niet te bepalen is wat de verpakking, gewicht etc. gaan worden. Vandaar ook dat u niet kunt afrekenen via onze site.

We hadden er voor kunnen kiezen om minimale aantallen in dozen te hanteren. U kunt echter bij ons bestellen hoeveel u wilt. Voor u een prettig idee.

Als de bestelling binnen is ontvangt u een bevestigingsmailtje en daarna een tweede mailtje of telefoontje met meer informatie omtrent definitieve kosten, betaling en levering. Excuses voor het ongemak, maar op deze manier kunnen we concurrerend werken zonder een extreem dure webshop die precies berekent wat de vrachtkosten zijn.

LEVERING

Het is mogelijk om de bestelling zelf af te halen in Elsloo (Lb). Maar in de nabije regio bezorgen kan ook tegen een geringe vergoeding. Als we meerdere bestellingen kunnen combineren dan bezorgen wij ook in de bovenste helft van Nederland. Maar ook hier geldt dat we meer informatie kunnen geven in het tweede mailtje of het telefoontje meteen na de bestelling. Kan al het voorgaande niet gerealiseerd worden dan kunnen we natuurlijk ook uw bestelling met een pakketdienst laten bezorgen.

Uiteraard zijn bepaalde zaken ook afhankelijk van de grootte van de bestelling.

BETALING

Omdat bij het afronden van de bestelling nog niet duidelijk is wat de bezorgkosten zijn, is het niet mogelijk meteen af te rekenen met een online betaling zoals iDeal. In de tweede mail na de bestelling of in een telefoontje, krijgt u het juiste bedrag te horen en krijgt u betaalinstructies. Wordt het een bezorging door een pakketdienst dan dient u het bedrag per bank over te maken. Bij bezorgen door Pontiki of bij afhalen in Elsloo, gaan we voor een contante betaling bij levering. Er is in beide gevallen géén mogelijkheid om te pinnen.

X